Pimp up je vaardigheden … het geeft je meer kans op werk

ZET DEZE DATUM ALVAST IN JE ACTIVITEITEN KALENDER !!!!

give-a-heart-flyer

Het project richt zich tot kansarme vrouwen in een moeilijke situatie. Het is een feit dat wanneer men in de armoede belandt het steeds moeilijker wordt om werk te vinden. zeker voor vrouwen, zij zijn dikwijls lager geschoold omdat ze minder kansen hebben gekregen. Door het leven in armoede zijn de dagelijkse bezigheden dikwijls beperkt tot: hoe moet ik rondkomen, wat moet ik vanavond klaarmaken, en hoe geraak ik daar aan. Hierdoor wordt de creatieve geest van de mens beperkt tot het invullen van deze basisbehoeften, als we niet oppassen geraak de rest afgestompt. Het is juist deze “rest” die wij met dit project weer tot leven willen brengen. Met dit project willen we deze vrouwen de kans geven iets geheel nieuws te beginnen.

We zien dat er toekomst is in fijne handmade, creativiteit, kleinschaligheid en durf. Samen met deze vrouwen willen we deze weg inslaan. We zullen creatief bezig zijn zonder grenzen, oude lapjes krijgen een nieuw leven. Samen gaan we leren om kleine creaties te maken, foto’s te trekken, deze bewerken en op een website te plaatsen en ze te verkopen.

Dit project werd mogelijk door de financiële steun van :

ceraCera

Fonds_pauvretq_2005_041(1) Armoedefonds

 

Op ons evenement van 6 maart 2016 zullen de vrouwen hun handgemaakte spulletjes voorstellen en te koop aanbieden aan het grote publiek. Er worden ook workshops aangeboden zodat je zelf aan de slag kan en allerlei lekkernijen verkocht. Jullie zijn van harte uitgenodigd voor dit vrolijke evenement in De Markten!

Alvast een klein voorbeeldje van wat u op 6 maart kan verwachten!

IMG_9671

IMG_9634          IMG_9601

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s