Vaderweek 2013

vader

WAT ?

De rol van de papa in de opvoeding is enorm belangrijk ! Tijdens de vaderweek willen we de papa’s in de schijnwerpers zetten ! We organiseren daarom een heleboel activiteiten voor papa’s, mama’s, kinderen en professionelen.

Een hele week lang zullen we ervaringen uitwisselen over de verschillende vormen van vaderschap, maar vooral ook feest vieren en de papa’s verdiend in de bloemetjes zetten.

WAAROM ?

De vader is van enorm belang voor de kinderen, de familie en de sociale omgeving. Ondanks het feit dat er bij de vader zelf vaak een grote wil bestaat, zijn er nog steeds veel drempels die zijn opvoedingsrol bemoeilijken.

Een belangrijke drempel is de aanwezigheid van stereotype verwachtingspatronen omtrent ouderparticipatie. Tijdens de vaderweek willen we dan ook het bestaan van diverse vormen van vaderschap onderstrepen en de interculturele dialoog tussen mannen, vrouwen en professionelen stimuleren.

Door samen te werken en verschillende activiteiten in één week te bundelen kunnen we een sterke boodschap overbrengen.

WIE ?

De vaderweek is een intiatief van:

link     Citizenne    toucan

In samenwerking met:

zita inloop groot JPGEn collaboration avec (8)Logo minderhedenforumMHF_cmyk_grootge-zin in opvoeding JPG

En collaboration avec (6)     En collaboration avec (9)    caw_logo_Q   En collaboration avec (5)  En collaboration avec (4)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s